8/6/10

¡¡¡TieeeeeeeeemPO!!!


Porto tot el cap de setmana i part del dilluns, intentant treure l'aigua clara de totes les noticies que corren pels mitjans de comunicació. Noticies trepidants, contradictòries, algunes fins i tot m'atreviria a dir que estúpides. Unes poques engrescadores, les que menys, i fins i tot alguna d'esperançadora i potser conmovedora. Però en general son noticies gens optimistes sobre una realitat menys optimista encara i, aixó sí, molta fantasia creant misteris que ens envolten perque a falta de creativitat cal cercar l'escàndol per competir en aquest mercat saturat de la informació.

A la UE li sembla que no fem prou amb les reformes que ens estan caient a sobra, els fonamentalistes turcs degollen a un bisbe catòlic, els jueus es carreguen a uns suposats activistes per la pau, les potències europees anuncien mesures molt doloroses per afrontar la crisi, Anglaterra descobreix que està a la miseria, el desastre ecològic als EUA no s'atura, al president Obama li creixen els nans, Helen Thomas deixa la Casa Blanca per dir una veritat com un temple respecte a Israel, els responsables de la fuga tòxica que va matar a quasi 30.000 persones a la India son "castigats" amb penes de presó de dos anys, ja van 32 dones assassinades pels seus "companys sentimentals", Millet utilitzava la mateixa factura dos cops per estafar les institucions, l'Iran anuncia l'enviament de dos vaixells amb ajut humanitari a Gaza, el Vaticà qualifica d'"injustícia política" l'"ocupació israeliana" dels territoris palestins (per fí diu el Vaticà alguna cosa coherent), mor un nen de tres anys després de ser mossegat al coll per un pitbull de la família (amb lo macos que son els labradors, els pastors alemanys o els el gossos de tura de tota la vida). Ah, i els del bidelberg, que si el futur de l'euro centra el debat del Club Bilderberg. que si Sitges es blinda per a rebre al clan dels poderosos Bilderberg, que si el club secret tria als líders mundiales, que si "Els socis desprecien l'Aznar" (mira, mai hagués dit que coincidiriem en alguna cosa els bildelbergers i jo). Ah, però aixó sí, malgrat la crisi i la vaga general, l'iPhone 4 arribarà a Espanya al juliol a partir de 160 euros (SALVATS!!)


En fí, venen temps dificils i haurem d'apendre a afrontar-los. Haurem d'estar disposats a resistir atacs, la majoria de les vegades injustificats, a tenir molta paciència amb els amics de la crítica destructiva, a intentar ser el més objectius possible a l'hora de jutjar el que es fa i a qui ho fa, i sobre tot haurem de ser molt pragmatics i considerar les possibilistes en base a la viabilitat i no a les quimeres, tot i que hem de lluitar per continuar mantenint els somnis perque si no, apaga y vámonos. Tot i que és cert que de vegades entren ganes de fer com aquests micos: no veure, no escoltar i callar.
 
I d'entre totes les males noticies que van arribant, em dol molt especialment la del vessament de petroli al golf de Mèxic. Com a mostra aquesta foto que és la viva imatge de la desesperació:
 
.
.

2 comentarios:

Luis Llorente dijo...

Te falta sumar lo de la flotilla Irani más lo de Alemania para tener un día perfecto.

Julia dijo...

Lo de Alemania está dentro de "les potències europees" i la flotilla iraní está en la "ayuda humanitaria" de Irán.

Yo estoy en todo, amigo, no sirve para nada porque no tengo ni pajotera idea de cómo puede solucionarse todo este desastre, pero no se me escapa detalle. Otra cosa es que, de vez en cuando y para prevenir daños colaterales importantes en mi cerebro, de vez en cuando mire hacia otro lado, que es lo peor que puede hacer nadie en esta vida, mirar hacia otro lado...
Bueno, te dejo porque ahora me pondría aquí a elucubrar y luego viene aquello tan fastidioso de que a la hora de publicar el comentario te sale un aviso que viene a decir más o menos:

¡¡¡CORTA YA BOCAZAS, QUE ESCRIBES UNOS COMENTARIOS QUE SE TE DESBORDAN POR TODAS PARTES!!!

En fin, no desfallezcas, a pesar de todo, la vida es bella y vale la pena estar por aquí el tiempo que nos toque.

Un abrazo muy fuerte y un besazo.