4/6/10

El club Bildelberg i la ma........

Hauran decidit ja els del Club Bilderberg qui guanyarà el Mundial de Futbol? ¿I el Barça, sabran ja qui serà el proper president del Barça? Suposo que sí perque si és cert que dirigeixen tot alló que és important...

Jo d'aquest club en sé poca cosa, obviament. Vaig llegir un llibre però no em va semblar gaire seriós perque si per una banda denuncia que ningú, absolutament ningú, tret dels seus membres, es clar, sap absolutament res del que allà es parla, com es que l'autor del llibre està tant ben informat? I si denuncia que tenen tant de poder que poden controlar-ho tot i fer desaparèixer a tot aquell que faci públic el que tracten en el si del seu sofisticat i elitista club, com es que l'autor del llibre l'ha pogut publicar i encara no ha patit cap "accident"? Ei, senyors Bilderberg, no es cap suggerència, eeeeeeeh?

El que crec és que hem vist masses pelis americanes d'espies i complots. I es clar, posats a ser explotats i a rentant-se les mans en lloc d'assumir la responsabilitat de dirigir les nostres pròpies vides, sempre és més emocionant creure que els que ens dominen son uns senyors molt misteriosos amb un poder infinit, una espècie de comisaris politics de Deu.

Potser sí que aquests senyors (i senyores doncs semble que també hi son algunes reines) tenen tant de poder com diuen els seus suposats detractors. Potser fins i tot que alguns dels temes que toquen siguin interessants i beneficiosos per els pobles, tot i que ho dubto perque si les intencions son bones, a que ve tant secretisme? A més, semble que un dels seus membres més veterans és l'Henry Kissinger, de qui recordo una de dolenta, la desaparició d'Allendre i l'entronament del Pinochet, amb els resultats que tots coneixem, i una de bona, les negociacions de pau entre Israel i Palestina per les que se li va donar el Nobel de la Pau, i de les que tots conèixem els resultats, no s'ha avançat ni un pas, uns quants enrera sí que s'han donat, però endavant cap ni un.

Però tornant a l'intent d'aproximar-me tant com sigui possible a una certa objectivitat, no sé en realitat que persegueixen els membres d'aquest grup de prohomes i unes poques prodones de la societat internacional, espero que no tot sigui dolent, el que sí sé és que si es tracta d'un club privat, em semble del tot inexplicable que es posin més de 300 mossos d'esquadra al seu servei per vigilar la seva seguretat i evitar que ningú no s'acosti al lloc on es reuneixen. Es que no tenen prou diners per comprar-se una illa a la que ningú els pugui molestar i per comprar-se un exèrcit particular que els protegeixi? Segur que sí. Aleshores, a que venen aquestes demostracions de força, perque venen a desafiar-nos amb aquest missatge que diu que fan el que volen i tenen el món als seus peus i els nostres serveis públics al seu servei?

No puc dir que el que allà es tracti no m'afecti, que segur que d'una manera o altre m'afectarà (no sé si per be o per mal). No dic que no es puguin reunir aquests senyors i senyores i parlar del que sigui, és probable (ho dubto però és probable) que fins i tot puguin generar idees ens els seus brainstormings que ajudin als governs a sortir del "atolladero", amb el que no estic d'acord en absolut és amb que s'els tracti com a caps d'estat perque no ho son, perque en les societats democràtiques els caps d'estat son elegits pels ciutadans per sufragi universal... Ui, no, que encara tenim un rei com a cap d'estat. Aish, paíssss!

Semble ser que aquí va començar tot... de que deuen estar parlant ara mateix a l'hotel Dolce Vita? Hummm, quina insana curiositat...
.
.


4 comentarios:

antonio dijo...

Queda demostrado el poder y la influencia de estas personas y como los gobiernos están a su disposición.

Muchas preguntas asaltan mi mente,algunas de ellas temerosas de respuesta.

Saludos afectuosos!

Julia dijo...

No te agobies Antonio, nunca fue mejor que ahora y hemos sobrevivido. Tú disfruta de la vida y de los tuyos porque esa es la única riqueza que puede poseer el ser humano, todo lo demás es humo, claro que de algo tendrán que vivir los psiquiatras...

Un abrazo bien fuerte para ti y para tu hermosa familia

zel dijo...

Alguna cosa deu ser certa, el meu fill, al final de primer de Ciències Polítiques, li van recomanar uns quants llibres sobre el tema...

Salut bonica!

Julia dijo...

Potser sí Zel, però millor no menjar-se el coco perque al final de tot plegat, el que volen és que fem llegenda perque ens acollonim i, potser sí que tenen tot el poder del món i que no podrem amb ells, però jo m'estimo més pensar que, malgrat tot, soc una persona lliure, encar que no sigui propietaria de res. Cosa que no sé si molts d'ells i elles poden dir, tot i que siguin propietaris de moltes coses, no creus.

Salut per a tu també guapa.