29/6/10

Solidaritat amb Palestina, però...

Atac islamista a un campament infantil a Gaza
Els radicals consideren «immoral» que nens i nenes juguin junts



Aïllada per terra, mar i aire, la franja de Gaza veu créixer al seu petit territori un minoritari però cada vegada més preocupant enemic intern: el fonamentalisme islàmic més radical i nihilista, que ha llançat una croada contra els «immorals» campaments infantils d'estiu de l'organisme de l'ONU per als refugiats palestins, la UNRWA. Ahir, de matinada i per segona vegada en cinc setmanes, uns 25 homes armats van incendiar les instal·lacions on els nens de Nusseirat, un camp de refugiats al sud de la ciutat de Gaza, juguen, pinten i neden per oblidar per una estona la seva dura realitat quotidiana.

És aquesta la Palestina que defensem? Alguna cosa se'ns està anant de les mans. Forma part tot aquest embolic del nostre tarannar de lo politicament correcte amb que justifiquem, amb la escusa de que és la seva cultura, a aquests col.lectius musulmans que tenim arreu d'Europa i que, tots ho sabem, practiquen unes "tradicions" totalment ofensives, humiliants i del maltractament contra les dones? Fins a quan esperarem per fer-los veure que no acceptarem tornar a la Edat Mitjana, o és que potser és un tema que no preocupa gaire? Palestina sobreviu amb els fons que la Unió Europea envia, perqué no s'els hi imposen condicions. Tinc una suggerència, el limit està als dret humans. No és tan difícil, no? I ja posats a denunciar el fonamentalisme que creix a Palestina, aqui teniu unes fotos dels premis que Hamàs dona als seus més fidels seguidors. Com pot consentir aixó la comunitat internacional? La pederastia no s'ha de combatre només al sí de l'esglèsia, s'ha de combatre a tot arreu.


Aquestes nenes que veieu van ser "donades" en matrimoni a combatents de Hamàs.
Eh que semble que facin la primera comunió? Doncs no, s'estan casant amb homes adults i a la nit de noces començaran a ser víctimes de la més ignominiosa pederastia que un es pugui imaginar.





Brutal, oi? Doncs tot aixó està passant a Palestina, aquella Palestina entranyable que tots els progressistes defensem mirant cap un altre banda per fer veure que no sabem que passen aquestes coses.
.
.
.
.

1 comentario:

Malena dijo...

Moltes gràcies per la teva entrada. La veritat, molt interessant. I ens fa reflexionar una mica en les posicions tant inflexibles i incondicionals que està adoptant la esquerra europea, així com la catalana.