23/6/10

Altre vegada l'esglèsia

L'Arquebisbat critica la web d'educació sexual de Salut

Considera que "destrueix l'obra educativa de les famílies i les escoles"

La Delegació Diocesana de Pastoral Familiar de l'Arquebisbat de Barcelona ha acusat avui la Conselleria de Salut de la Generalitat de "destruir" l'educació dels joves a la seva web sobre sexe.

Per si algú no ha llegit les noticies, recordo que la pàgina web en qüestió, molt recomenada no només per als joves sinó per a tothom, és:

http://www.sexejoves.gencat.cat/ics_webjove/AppPHP/index.php

Fa uns dies va ser el Vaticà qui es va despatxar a gust i amb rabia contra un dels més importants i íntegres intel.lectuals que ha conegut la humanitat, en José Saramago. Tot perque la jerarquia eclesiàstica no ha estat mai capaç de tolerar les critiques contra els seus dogmes. En canvi, ells (i dic ells sense elles perque les jerarquies catòliques son tot homes), sí es consideren en el dret de ficar-se a la vida de tothom. Que dic jo, si ells advoquen per la castedat i per no formar families, perqué s'han de considerar amb el dret de jutjar com eduquem als fills qui sí estem per formar families?

Anem a veure, senyors de la esglèsia, aquesta web, òbviament, no ha estat creada per a vostès. Sabem que vostès volen morir castos, tot i que crec que seria molt més sà que acceptessin que sou éssers humans i teniu necessitats com a tothom, potser així es podrien evitar tants casos de pederastia a la vostra esglèsia, en qualsevol cas, res a dir si voleu mantenir-vos purs i morir sense estrenar però aquesta web ha estat creada per ajudar a la canalla i els adolescents a entendre la sexualitat, a conèixer el seu propi cos, a lliurar-los de tots els insans mites que ens heu ficat al cap durant segles per a mantenir-nos dominats i atemorits. I com que sé que us preocupeu pel benestar de la canalla i els joves, us haig de dir que és molt necessari que estiguin molt ben informats per dos motius molt importants: el primer perque no siguin víctimes dels pederastes, perque els reconeguin de seguida i tinguin suficient autoestima per a denunciar-los abans de que aquests abusin d'ellls i d'elles; la segona és que el sexe, practicat amb conèixement i respecte, sense abusos de cap mena sinó com un intercanvi de vida, plaer i joia, és molt sà, és sanissim. El que no és sà és l'amor a les talles de fusta i els deus inmisericordis i venjatius que vostés volen ficar al cap de la canalla i els joves. I no parlo en nom del dimoni, parlo en nom de l'amor entre les persones que és, amb diferència, el millor que hem estat capaços d'inventar la espècie humana.




P.D. Per cert, senyors de la esglèsia, com podeu veure, semble que fins i tot els àngels s'enamoren.
.
.

No hay comentarios: