1/1/10

Primer dia a la platja

Avui ha començat l'any 2010. El primer que he fet quan m'he aixecat ha estat anar a saludar el meu amant, el mar, i quan l'he vist tan enèrgic he agafat la càmara i l'he anat a fer algunes fotos que publico aqui per compartir-les amb tots vosaltres. Passades les festes ja ens posarem seriosos i escriurem sobre temes d'actualitat amb la esperança de rebre comentàris que puguin encetar debats. De moment gaudiu de la companyia dels vostres éssers estimats (malgrat les inevitables discussions, jejejeje) que aquest any sospito que arriba movidito com el meu estimat mar i cal que carreguem bateries per afrontar-lo.










Ei, confesso que al final m'he mullat els peus, jajajajaja...


.
.

2 comentarios:

Nerim dijo...

Que fotos ran estupendas y que envidia me da, será envidia de la buena, pero envidia al fin y al cabo. No me extraña que te hayas echado semejante amante, yo hubiera hecho lo mismo.
Ya lo digo, una verdadera envidia que me das.

Un beso Julia y Feliz Año.

paco dijo...

hay juliaaaaaaaa, me has hecho recordar años ah, cuando de pequeño me llevaba la mégua ávia a la platja, entonces nó habian urbanizaciones ni chalets, sols barraques de catifes de junc y estores de pléita, y al voltant de la nit, ascoltar les manses oles acariçiant la fina arena....altres temps julia......paco