22/3/10

DONES, AMB TOT EL DRET

Un, dos, tres universos. Un, dos, tres moments. Una, dues, tres maneres d’entendre la vida a través de situacions quotidianes, somnis, desfetes i canvis.


El marc: un segle XX convulsionat, ple d’efervescències socials, repúbliques i dictadures.

El muntatge teatral Dones, amb tot el dret, és un mirall de situacions, algunes complicades, d'altres divertides, més senzilles, però sobretot quotidianes de les dones catalanes al llarg del segle passat; des de la II República fins a la Transició Democràtica.

Tot plegat amb la doble voluntat de divulgar la memòria històrica a travès d'un vessant de gènere.

Direcció: Daniel Caballero
Actrius: Marta Trigo, Maribel Silvent i Sheila López
Guió: Mabel Peressini, Sol Galatro, Estel Barbé, Daniel Caballero
Una producció de Lapsus Espectacles

"La vida de toda mujer, a pesar de cuanto ella quiera simular - o disimular - no es más que un eterno deseo de encontrar a quien someterse"
Sección Femenina de la Falange Española, 1944
 
Amb aquesta presentació s'anuncia la obra de teatre DONES, AMB TOT EL DRET que es representarà el dimarts dia 23 de març a les 19:00 hores a la Seu del Districte d'Horta-Guinardó.
 
Donat que són molts els actes que es fan durant aquest mes amb motiu de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, el Consell de Dones del Districte d'Horta-Guinardó va decidir concretar aquesta representació per la segona quinzena de març, de forma que puguessin assistir totes les persones que estiguin interessades. La entrada és gratuïta i la representació és oberta a tothom.
.
.

2 comentarios:

antonio dijo...

Pues a disfrutar de la representación
Saludos!

Julia dijo...

Gracias guapo.

Un abrazo