16/8/08

QUE ESTA PASSANT ALS IU ES EI?

Estats Units ha decidit arreglar-ho tot a l'estil Terminator... SOS!!!!



I els resultats es comencen a notar:



Detenen a la Blancaneus i al Peter Pan a Disneylandia!!!



Deu meu, la pobre Blancaneus que va ser capaç de resistir a les males passades de la terrible bruixa, que va sobreviure fins i tot a les pomes enverinades... Que serà d'ella, tan blanqueta i perfecte a la presó? I que passarà quan el príncep la vagi a rescatar i trobi que no hi es? I els nans, que serà d'ells sense la bella princesa? Ja no tindran ganes de cantar aibó, aibó...
I el Peter Pan, que tant ens va fer somniar amb les seves burles contra el malvat Capitan Garfio com podrà sobreviure al cautiveri, ell, tan acostumat a volar en llibertat? I qui vetllarà pels nens perduts del País de Mai Més?
Nens de tot el món uniu-vos.
No deixeu que aquest monstre de
Terminator segresti els vostres
somnis i converteixi aquest
planeta en una terrible morada
de monstruos tan lletjos com
en Schwarzenegger!!












3 comentarios:

Luis Llorente dijo...

¿Donde has pillado esta noticia?

zel dijo...

Els nens del món em sembla que estan pendents de la PSP, la Wii i coses d'aquestes... o el futbol!

Julia dijo...

Luis, la noticia la he pillado en la prensa, lo que me ha parecido una genialidad es la casualidad de que en el mismo día se publicaran la noticia de las detenciones de los trabajadores de Disneylandia vestidos de personajes tan célebres como Blancanieves y Peter Pan y la noticia del Schwarzenegger disfrazado de Terminator junto a varios "gobernadores" más. Por cierto, al parecer en Disneylandia la policia detiene a los huelguistas, eso sí que es grave.

Zel, no em diguis aixó noia. Jo que tinc les esperances de la viabilitat d'aquest planeta en els nens i persones com tu que els hi poden fer veure el que realment importa. Si, ja sé que és una gran responsabilitat però si no confiem en que vosaltres els podeu fer veure de que va la vaina, en qui podrem confiar?