24/12/10

Propòsits per el 2011

De veritat que m'esforço, però hi han dues coses en les que no me'n surto, una és les puntes de coixí i l'altre és la política. Tinc esperances d'arribar a sortir-me amb les puntes de coixí...


Hauré de continuar esforçant-me. No sé si fer cas als entesos i deixar enrere tot el que ha passat i hem fet, o si donar mitja volta i començar des del principi. Però quin és el principi, Pablo Iglesias, Malatesta, Kropotkin, Marx, Lenin, El Che, Lula, els líders de la transició, o hauré d'anar encara més lluny i començar per La República de Platón o L'Odissea d'Homer?

Bé, de moment vaig a gaudir d'uns dies amb la família, que aquesta si és de fiar malgrat la condició d'anònims dels seus membres, i passades les festes ja posarem fil a l'agulla a veure si som capaços de tirar endavant sense trencar masses coses ni deixar enrere cap dels valors que ens han guiat sempre i que tanta falta ens fan avui dia.
.
.

4 comentarios:

Encajeras de Bolillos de Benalmádena dijo...

Hola guapa:
Me encantan tus propósitos para el 2011 y en lo que respecta a los Encajes de Bolillos, si te podemos ayudar en algo desde nuestra Asociación, cuenta con ello.
Bon Nadal y cantidad de sonrisas y buenos momentos para el 2011.
Manolo
www.encajeras.tk

Julia dijo...

Ey, muchas gracias por el ofrecimiento. De hecho ya tengo ayuda, hace unos cuantos meses que voy a clase en la Associació de Puntaires de Malgrat de Mar, pero me cuesta, la cosa no es fácil, no. Es apasionante, pero no es fácil. De todos modos, confío en que un día lo lograré.
He intentado entrar en vuestro blog desde vuestro comentario pero no he podido, me gustaría ver lo que publicáis, ya me explicaréis cómo lo hago.

Bueno pues nada, Bon Nadal para vosotros también y mis mejores deseos para el 2011.

Julia dijo...

Ah, ya lo he logrado, hay que entrar desde la página web.

MaryLou dijo...

Ai!!!!! els propòsits per l'any... quina mandra! jo penso continuar amb l'Associació de Veïns (política de proximitat, ja,ja,ja...) penso llegir més que el 2010, que ha estat un any poc aprofitat en aquest sentit, penso cuinar molt, fer moltes labors, bé, almenys unes quantes, dintre de les quals es troben les puntes al coixí... m'agrada molt fer-ne, això no vol dir que m'ensurti prou bé, però ja saps, jo "persevero".
Parlem a veure si ens veiem el dia 11??
Molts petonets!