14/8/10

Thanks, president

"Com a ciutadà i com a president, crec que els musulmans tenen el mateix dret a practicar la seva religió com qualsevol altra persona en aquest país. Això inclou el dret a construir un espai d'oració i un centre comunitari en propietat privada al Baix Manhattan, d'acord amb les lleis i ordenances locals", ha dit Obama.

"Els qui sembren el terror arreu no són líders religiosos, són terroristes que assassinen homes, dones i nens innocents. De fet, Al-Qaida ha assassinat més musulmans que gent d'altres religions, i aquesta llista de víctimes inclou musulmans innocents que van ser assassinats l'11-S", ha assenyalat Obama.

M'agrada aquest home. M'agrada pel seu somriure ample, pel to de la seva veu, per la seva mirada càlida i perque sempre diu alló que li semble el més correcte, sense por a córrer el risc de veure incrementada la seva impopularitat, doncs segons les enquestes, prop del 70% dels nord-americans s'oposen a la construcció d'aquest centre d'oració i només un 29% l'aprova.

A mi les religions no m'agraden, però reconec que el fet de que alguns maleïts les utilitzin per fer mal, no justifica el menyspreu cap a les persones que practiquen qualsevol religió i que no fan ni desitgen el mal per ningú. Totes les religions han de tenir el mateix dret i ningú no ha de ser mai discriminat per motius religiosos. Només contra qui no respecta els drets humans hem de tenir tolerància zero, siguin de la religió o de la no religió que siguin.
.
.

No hay comentarios: