20/9/08

Tràgic accident al barri del Carmel



Aquest matí ha hagut un tràgic accident al barri del Carmel, aquí al costat, en el que han mort dues persones i han quedat ferides onze persones més, sis de gravetat. No sé que dir, doncs sobren les paraules, però tenia la necessitat de compartir amb vosaltres aquest sentiment de tristesa i impotència d'avant d'un fet que resulta tràgic per tanta gent, familiars dels morts i ferits, de les persones involucrades en l'accident, de totes les persones que han estat testimoni d'aquests fets tan esfreidors, de tots els habitants del districte, doncs encara que la vida continua i les festes del barri d'Horta, que acaben demà, seguiran el seu curs perque la canalla pugui gaudir de les festivitats programades, els adults assistirem acompanyant els nens i nenes però amb la tristesa de no poder deixar de pensar en les persones que han estat victimes d'aquest accident. Ja està, no diré res més. Només volia expressar que ho sento moltissim i des d'aqui vull presentar els meus respectes als familiars de les víctimes mortals i dessitjar que es recuperin aviat tots el ferits.

4 comentarios:

Nerim dijo...

Me acabo de enterar por la tele. Es una desgracia que no debía de haber pasado. Solo acierto a expresar mis respectos a los familiares de las victimas.

Un fuerte abrazo

Julia dijo...

Gracias Nerim. También es lo único que puedo hacer yo, pero necesitaba hacerlo.

Un fuerte abrazo para ti también.

zel dijo...

Jo també ho vaig llegir al diari, i déu n'hi do, quan passen coses d'aquestes, un emmudeix per la desgràcia i per la fatalitat, et sents impotent, i no hi ha res a dir ni consol per les famílies i amics.

Una abraçada, estimada.

Julia dijo...

Hola Zel, ja veus quina mala passada. Jo no coneixia personalment a les víctimes però sí conéc a molta gent d'aquest barri que està al costat del meu i està tothom molt sensibilitzat. Es cert, et quedes sense paraules perque per més que diguis saps que no podràs consolar a les families i amics.

Una abraçada per a tu també.