16/6/09

LA ERA DEL DISSENY



.








Definitivament dec de ser una troglodita en temes politics. Jo encara creient en que el que mola és que el politic sigui totalment sincer, que estigui sempre del cantó de la veritat, a les dures i a les madures, que tingui sempre en compte vetllar per la justicia social, que un politic honest ha de ser aquell que realment afronta el que s'hagi d'afrontar, assumint tots els errors, reconeixent-los públicament i amb un sentit de servei que no li permeti mai perdre de vista que l'objectiu del seu paper a la política no és que el seu partit guany les eleccions, sinó que les guany per millorar la vida dels ciutadans, tant dels que els voten com dels que no. Que la manera de guanyar-se la confiança del ciutadà perque el votin és convencent de que el seu projecte és el que més beneficiarà a més gent, no només a "los elegidos para la gloria".

.










En fi, tot aixó és el que sempre he cregut que ha de ser un politic honrat. Obviament no espero res de tot aixó dels politics de dretes perque sé que aquests fan politica per fer-se més rics i que els colegues que l'han d'ajudar a guanyar les eleccions es facin també més rics. Dels politics d'esquerres sí ho espero, fins i tot m'atreviria a dir que ho exigeixo, perque que un politic de dretes sigui un estafador no fa mal a ningú, els qui els voten ja ho saben i ho accepten, en canvi que ho sigui un politic d'esquerres fa molt mal a molta gent, perque provoca desconfiança, desafecció, desesperança... Els ciutadans que no formen part dels centres de poder no tenen altre manera de fer arribar la seva veu i defensar els seus drets que a través dels politics d'esquerres. Si aquests fallen, cagada pastoret.

.












Doncs bé, es veu que molt de tot el que dic està passat de moda i ara el que mola és contractar gurús del disseny. Així ho ha entés en Gordon Brown que desprès de totes les trancadisses que s'han produït al seu voltant amb traïdors i corruptes de tota mena, en lloc de sortir amb la cara ben alta i dir al poble "senyors, m'he equivocat en moltes coses, m'he rodejat d'escorpins que ens estan fent molt de mal i ara només em queda posar el meu càrrec a la vostra disposició i que decidiu vosaltres si creieu que encara ho podrem arreglar tot aixó o considereu que hauria de ser un altre qui ho fes", doncs com deia, en lloc de fer aixó que crec (perque soc una troglodita, es clar) que és el que hauria de fer, ha decidit contractar, imagino que no per un sou base, al Mr. Simon Lewis, que deu de ser una espècie de golden personnel coach, per veure si encara té alguna opció de que li reconstrueixin la depauperada imatge que li ha quedat. No, no ho enténc...














.

1 comentario:

Julia dijo...

Entendido el mensaje...