26/11/10

Anem a totes!


Bé, ja està tot el peix venut. Ja hi som a la recta final. Alea jacta est. Ara s'ha d'escoltar la veu dels ciutadans i ciutadanes que tenen dret a votar, que crec que són pocs, doncs haurien de poder votar tots aquells i aquelles que viuen i treballen a Catalunya, que respecten la convivència i contribueixen al benestar de tots pagant els seus impostos, no sempre són els més "patriotes" els que contribueixen més. Però les coses són com són i és amb aixó amb el que, de moment, hem de comptar.

És ben cert que no he participat tant com altres vegades en la campanya. No us sabria dir ben bé perquè. Suposo que m'ha agafat en un moment no gaire fi tant a nivell anímic com a nivell físic. No obstant aixó, i perque no quedi cap mena de dubte (no perque us pugui interessar a vosaltres, que ja sé que no us alteren les meves opinions, sinó per quan em miri al mirall i em pregunti qui són i a on estic), vull deixar ben clar que, sense cap mena de dubte jo votaré al PSC. Que ho podriem fer millor, sens dubte. Que ens queda molt per fer i apendre, per suposat. Però crec amb tota sinceritat i amb total convenciment, i ho diria igualment tant si coincideixo amb la majoria com si només quedessim tres o quatre, que és la millor opció per Catalunya. El problema és que mentre hágim de caminar sobre la corda fluixa de les combinacions, tindrem el doble de feina per demostrar-ho. Tant de bo els ciutadans i ciutadanes ens donessin una majoria suficient per poder governar, com diu en Felipe González "sin ruidos", només aplicant les energies a alló que és important: sortir del pou de la crisi i continuar avançant pel camí de més escoles bressol, més beques universitaries, més hospitals, més ajuts a qui ho necessiti, en definitiva, més justicia social.

Molta gent critica al president Montilla perque no té carisma, perque no és bon orador, perque no té presència, etc., etc... A mi el que em preocupa d'un president de la Generalitat és que sigui intel.ligent i en Montilla ho és, que sigui honest i en Montilla ho és, que sigui treballador i en Montilla ho és, que en front dels reptes de la crisi econòmica tingui ben present que una societat civilitzada no avança deixant enrere els més febles i en Montilla aixó ho té clar. Si vull un sexsymbol ja tinc el George Cloonie i si vull un personatge amb carisma ja tinc a les estrelles del rock. El president que vull és una persona que per damunt de tot tingui en compte que la nostra ambició no és només governar sinó canviar la societat, caminar cap una major justicia social, cap a una societat en la que tothom tingui, de debó, les mateixes oportunitats, sense que et condicionin la vida els teus origens, el color de la teva pell o les teves creències religioses. Una societat en llibertat en la que el fi i el limit sigui el màxim respecte als drets humans.

‎"Tots a votar per combatre la crisi, per la justicia social i l'entesa Catalunya-Espanya. Evitem que guanyi la dreta. Passa-ho! José Montilla!

.
.

No hay comentarios: