7/7/10

Per la dignitat de Catalunya... som-hi!


No acabo d'entendre aquesta disputa sobre qui ha d'encapçalar la manifestació. Per a mi l'únic que importa és que tot el poble de Catalunya sorti al carrer a defensar la nostra nació contra els nacionalistes espanyolistes que creuen que encara ens hem de doblegar a la seva voluntat como si fossim un país a colonitzar. Som una nació lliure. Estem en disposició de conviure lliurament amb la resta de pobles d'Espanya, però no acceptem que ens vinguin a imposar un nacionalisme espanyol que ja hem sofert durant masses anys.

Una Espanya democràtica i respectuosa amb els diferents pobles que la composen... SÍ!

Una España única e indivisible... NO, GRÀCIES!

El dissabte tots al carrer a defensar la dignitat del nostre país i del nostre poble. Tots els ciutadans i ciutadanes que hi viuen a Catalunya, hagin nascut a on hagin nascut, son ciutadans i ciutadanes de Catalunya i es mereixen tot el respecte que siguin capaços de demostrar. Aquells que, havent-hi nascut a Catalunya o no, viuen aqui i estan en contra d'aquest país, poden marxar quan vulguin que ningú no els ho impedirà.

Visca Catalunya i visca el poble català, que té el mateix dret que qualsevol altre poble del món a viure lliurament i decidir el seu destí.
.
Per cert, una cosa no treu l'altre i dessitjo un gran èxit a "La Roja", doncs tot i que haurem d'aguantar als quatre faxendes que corren per aqui i per allà dient tonteries, el cert és que el gran equip de Del Bosque es mereix quedar campió. ¡Adelante Roja!


.
.
.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Anem a pams, per què no aprèn a escriure? Segona, per què insulta, sap què vol fatxenda, busqui-ho al diccionari. Tercera, l'estat ja ha dit que vol una España una, grande y libre. Quarta, què li veu a una selecció que representa un estat que vol aniquilar la llengua catalana, que ens ROBA més del 12% del PIB quan alemanya que és la que dóna més, només dóna com a solidaritat europea el 3% del seu PIB, què li veu senyora a un estat creat fa tres segles a base d'una imposició militar?

Julia dijo...

Perdon Anònim. Quant a aprendre a escriure, be, una fa el que pot i hi posa tot l'interès, les millore ja arribaran amb la pràctica. Quant a les seves opinions respecte a l'estat i tot el demés, és una autèntica llàstima que vosté no doni la cara, doncs son temes sobre els que m'interessa moltíssim debatre però no m'agrada fer-ho amb persones que s'amaguen en un anonimat del tot innecessari. De totes maneres, gràcies per haver entrat al meu blog i sàpiga que serà sempre benvingut o benvinguda, però aixó sí, vingui amb la cara descoberta doncs a mi no m'agraden els burques.

Salutacions.

Julia dijo...

Per cert, Anònim, crec que m'has interpretat malament, ara que m'adono, doncs quan deia que hauriem d'aguantar els quatre fatxendes dient tonteries, obviament no em referia als catalanistes, sinó als españolistas que quan guanya la selecció espanyola confonen "la velocidad con el tocino" i surten a manifestar la seva equivoca "españolidad" pels carrers. Però de totes maneres, tan se val, quan un té sentiments extremistes és dificil que estigui en disposició d'entendre el que diuen els altres...