23/7/10

I ara que?

Acabo de repassar la premsa que no he tingut temps de llegir durant el dia. Com que llegeixo la premsa digital, l'aventatge és que a més de les notícies d'abans, hi ha notícies fresques. Encara que, ben pensat ¿y pa qué? Per a que llegeixo la premsa i cerco noticies fresques si no hi ha qui m'aclareixi la confusió que duc dintre? Em sento como aquesta nena pallassa que, amb la cara pintada de fantasia i la inocència a la mirada, semble demanar que algú li expliqui de que va toda esta vaina.

El president Montilla demana "gestos" al president Zapatero i el ministre Blanco respon amb "gestos" que, suposo, no tenen res a veure amb els "gestos" que demana el president Montilla.

El president Zapatero diu que estamos mucho mejor de lo que parece i justifica la paralització de 32 contractes de carreteres i ferrocarrils i l'ajornament de 199 projectes com un "pequeño paréntesis"

El tribunal de la ONU avala la independència de Kosovo (beneït pels EUA, es clar) i el govern espanyol no acata el dictamen de la Cort Internacional de Justicia però demana que Catalunya acati el dictamen del Tribunal Constitucional Espanyol, sense que Catalunya hagi demanat la independència... encara...

L'alcalde de Lleida tanca una mesquita per excés d'aforament i el Congreso de los Diputados rebutja prohibir l'ús del burka als llocs públics.

La esglèsia de Chile demana "misericordia" pels empresonats per violacions dels drets humans i la esglèsia valenciana educa sexualment a les aules amb un "masturbarse es un vicio que plantea graves problemas". ¿Será per aixó que es va tolerar i tapar la pederastia, perque no era un vici que plantegés greus problemes?

I per acabar-ho d'adobar, pasen y vean el gran espectáculo del circo del PP: cuanto más gánster, más aplaudido.
,
,

2 comentarios:

Luis Llorente dijo...

El mundo está loco loco loco

Julia dijo...

Esos locos con sus locos cacharros, con lo bien que le habría ido al planeta tierra que no hubiéramos desarrollado tanto el cerebro y nos hubiéramos quedado en simple especie compitiendo limpiamente con las demás especies por la supervivencia...