19/7/11

Hola!

Hola a tothom. Hi ha algú? No, no he estat "abducida" pels extraterrestres... de moment..., el que passa és que he estat segrestada per la enorme feina i responsabilitat que significa posar en marxa un negoci (vaja negoci he fet jo, amb lo bé que estava sense treballar, jajajaja...). Be, diguem que paga la pena encetar un projecte i lluitar perque es faci possible, això és cert, però també és cert que és dur, doncs requereix molta feina, molta preocupació i una dedicació total i absoluta. Vaja, que no et deixa temps per res que no sigui estar pendent de la "criatura". Però no em queixo doncs la decisió ha estat meva i ho assumeixo amb totes les conseqüències. Confio a més, per això ens em embarcat si no no ho hauriem fet, òbviament, en que amb el temps no només s'anirà consolidant el negoci, sinó que a més ho portaré amb més facilitat i això em permetrà tenir més temps per dedicar-lo a altres temes.

I ara les bones noticies, jajajaja... Malgrat el munt de feina que se m'ha girat, segueixo apreciant l'amistat amb tots i totes vosaltres, les reals i les virtuals, i és per això que he volgut aprofitar aquest dia de festa (hem decidit molt seriosament fer festa un dia a la setmana) per, primer baixar a la platja i gaudir d'un mar mogut però preciós com sempre, i desprès entrar al meu blog i enviar-vos aquest missatge ple de carinyo i de nostàlgia.

Quant a tot el que està passant al món, a Espanya i a Catalunya... ja en parlarem en un altre moment, ara estic molt cansada per posar-me de mala llet, necessito les energies per altres coses. Estan passant moltes coses que no m'agraden gens i, com a tantes persones al nostre voltant, em sento molt, molt indignada, però avui vull dirigir-me a tots i totes vosaltres amb un somriure al llabis, doncs fa massa temps que no em dirigeixo a vosaltres i vull tornar de "bon rotllo". Quant tingui prou temps per posar-me al dia, ja expressaré les meves opinions (que segurament us imagineu la majoria de vosaltres).

Una abraçada molt forta i sincera per a tots i totes vosaltres. Encara que no entri tant sovint com abans, us asseguro que us continuo llegint i em segueix interessant molt tot el que publiqueu. Apa, fins sempre i que, malgrat tot, sigueu molt feliços, al menys tant com us sigui possible. Penseu que, passi el que passi, ser més o menys feliços depén molt més de vosaltres mateixos que de qualsevol altre circumstància (i ho dic per experiència pròpia).

Molts petons per a tothom.


.
.

6 comentarios:

Francisco Espada dijo...

¡Feliz regreso, Julia!
Me interesa lo que dices, pero me cuesta un poco enterarme bien en tu lengua materna. Espero verte y leerte con más frecuencia. Saludos.

Nerim dijo...

Hola Julia, ya te echaba en falta y no queria llamarte por aquello de no molestar. Sacar un negocio adelante cuesta muchisimo y como tu misma dijiste el dia de la inauguración "nunca en mi vida había trabajado tanto".
Estoy segura que el negocio saldrá adelante, con vuestro esfuerzo y vuestro trabajo. Es una buena noticia eso de que te tomarás un dia a la semana para ti, para descansar, desconectar y porder disfrutar de ese mar. Pues eso, disfruta, descansa para volver de nuevo con las pilas cargadas a ese negocio tan dulce que valientemente habeis emprendido.

Un beso y todo mi cariño

antonio dijo...

Me alegro mucho de poderte saludar de nuevo Julia.
Poner en marcha un negocio requiere mucho esfuerzo y una dedicación casi exclusiva durante todo el día y por eso no me extrañaba tu silencio.

Espero algún día de estos (pasado el verano) poder degustar vuestro chocolate que seguro es excelente y también por supuesto conocerte y visitar Malgrat de Mar.

Abrazos y saludos afectuosos!

paco dijo...

Saludos Julia, te deseo que los vientos te sean favorables en la nueva singladura, salud y fuerza Julia........paco

zel dijo...

Home! Per fi! Me n'alegro molt de l'empenta que et noto, de la il·lusió i l'alegria! Vinga, ànims i molts petons!

zel dijo...

Per cert, Júlia, m'agradaria tenir el teu mail, pel convit dels quatre anys!
Si vols el deixes al blog o a
rosersuso@hotmail.com

Petons!