6/1/11

El mag Mas

El jutge del 'cas Millet' deixarà el cas per ser magistrat de l'Audiència de Barcelona

El jutge instructor del saqueig del Palau de la Música, Juli Solaz, ha estat nomenat magistrat de l'Audiència de Barcelona, fet que l'obligaria a traspassar el sumari del cas a un altre magistrat.

Aixó és un premi a l'habilitat d'haver marejat la perdiu fins a despistar al personal i evitar així anar fins a la solució de l'enigma Palau/CiU?

El tripartit va avisar Mas que el dèficit superaria els 7.000 milions
Aixó és una mostra més del "buen rollete" del mag Mas?

Mas-Colell anuncia una retallada de despesa de 4.600 milions i unes prestacions «menys generoses»

Ui, ui, ui... que ja em veig una retirada global de la llei de la dependència i altres prestacions "massa generoses"

El PSC denuncia l'eliminació fictícia d'alts càrrecs de Mas

Els socialistes afirmen que el Govern amaga dades per simular una reducció de plantilla


L'organigrama que es va aprovar dilluns no inclou entitats ni organismes públics


Eliminació fictícia d'alts càrrecs? I es clar, CiU sempre ha comptat amb col.laboradors que en principi no hi comptaven com a tal, com ara en Millet, no?

El PSC titlla de «deslleial» l'actitud del president

Avisa CiU que si manté la confrontació hi haurà un canvi de context


La cúpula del partit se sent traïda després d'haver facilitat la investidura de Mas

"Bueeeeeno", potser al final no tot serà dolent...

El Govern de CiU comença a esbossar la tisorada sanitària

Es clar, es clar, deien que no tocarien temes prioritaris, i qui diu que l'assistència sanitària sigui un tema prioritari, que no tenen "ells" les seves mútues privades? "Pues eso", com va dir l'Aznar: el que quiera sanidad que se la pague.

El mag Mas en una demostració de "pavonería"

Ueita'l, i semblava tan bon nano el tio. Aish... que som d'innocents de vegades. Si, reconec que quasi, quasi m'havia convençut. No en que canviaria la seva ideologia, aixó no, però en que potser miraria de fer les coses amb una certa ètica i honestetat. Doncs no senyor, hi han coses que no canvien, com ho és el fet de que, que uns no facin les coses tot lo bé que es podria esperar, no significa que els "altres" les facin, ni millor, ni per suposat amb millors intencions. Be, "es lo que hay". Esperarem, com ens demanen, als 100 dies al poder a veure que hauran estat capaços de fer, tot i que, de moment, premiar jutges que haurien de ser jutjats; dir que es van sorprende en veure el dèficit de la Generalitat quan el cert és que havien estat perfectament i oficialment informats; amenaçar d'entrada amb retallar allò que menys es pot retallar en temps de crisi; enganyar dient que s'aprimen els alts càrrecs quan la única cosa que es fa és disfraçar-los per enganyar al personal; daurar la píldola a la oposició perque et faciliti l'anomenament i fotra'ls una "puñalada trapera" així que has assolit l'objectiu... "En fin", no semblen comportaments que ofereixin massa confiança, la veritat...

Ara que, mira, no tot havia de ser dolent, no havia vist mai a alguns diaris tant "amics" del tripartit. Potser és que cal caure per poder guanyar-se la seva confiança.... ????????????????????
.
.

No hay comentarios: