25/11/11

Avui és 25 de novembre... una vegada més...


Avui és 25 de novembre i una vegada més ens veiem obligats i obligades a recordar a les moltes, masses, víctimes que han patit, pateixen i patiran maltractaments, violència i mort. Moltes vegades a mans d'aquells que diuen que matarien per elles. I és cert, el que no diuen és que és a elles a qui matarien.

No soc massa partidaria dels dies internacionals de, doncs crec que, malauradament, tots els 365 dies de l'any són dies en que hem de recordar a les víctimes i que hem de lluitar aferrissadament per acabar amb aquesta horrible xacra.

M'ha agradat aquest cartell que he trobat a la xarxa perque hi ha homes que es justifiquen dient que s'estimen tant a les seves dones que perden el cap per gelos o per la terrible idea de perdre-la. I no és cert. L'home que pega a una dona no la estima gens. L'home que diu no poder viure sense ella i per això l'ha de matar, és simplement un psicópata assassí. Ningú no mata o mor per amor. Un pot matar o morir per malaltia mental, no per amor. Aixó de que "el amor que no muere mata" és una autèntica tonteria que utilitzen els poetes per estimular aguts sentiments però que en la vida real són una autèntica tragèdia. En la vida real un ha de saber respectar a la persona que diu estimar. Perque estimar de debó és precisament dessitjar per sobre de tot la felicitat de la persona estimada, no satisfer l'orgull pròpi i els dessitjos pròpis a costa de la infelicitat de la persona estimada.

Evidentment, a més d'aquesta desgràcia de "machos cabríos" que encara caminen entre nosaltres, tenim de fer menció dels magnicidis que es perpetren cada dia a molts indrets del nostre estimat i tant maltractat món contra les dones i les nenes: tràfic de persones, esclavatge, prostitució infantil, ablacions, tortures, casaments forçats de criatures, violacions, menyspreu, anul.lacions de drets i tants etecèteres que provoquen una terrible i fosca esgarrifança.

I és per tot això que, una vegada més, tenim de dir ben alt i amb la cara ben alta:

PROU DE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES!

LA SOCIETAT QUE MENYSPREA A LA MEITAT DE LA SEVA POBLACIÓ NO ES PODRÀ CONSIDERAR MAI CIVILITZADA
.
.

3 comentarios:

Francisco Espada dijo...

Intolerancia absoluta contra los malos tratos.

MaryLou dijo...

Intolerància absoluta!!!! i educació a les nenes, sobretot. Avui he sentit a la ràdio que hi ha uns estudis que diuen que ara mateix les nenes o jovenetes valoran molt als nois que tenen un caràcter dominant i que la gelosia és una prova d'amor...
Petonets

Julia dijo...

Quina llàstima. Amb el que ens ha costat conquerir els drets que tenim i que ara aquesta maleïda manca de valors comporti que les nenes adorin als vampirs...