23/8/09

Ja soc aquí








Bé, de fet ja fa uns dies que soc aquí però encara no m'he tret de sobre el ritme d'allà i és per aixó que em costa tant tornar a la realitat. He visitat algunes illes a la meva vida i molts indrets realment espectaculars, però la llum de Menorca té.... no sé, té quelcom especial. Es de tots els recons que conec el que més se semble a les postals. Ja ho veieu, he tornat enamorada.
.
Però hauré de començar e espolsar-me aquest romanticismo marinero que m'envolta perque aquesta tardor ve calenteta. Els defensors de les pàtries grande, única e indivisible per una banda i petites pero peleonas per l'altre, prometen escalfar l'ambient a veure qui crida més fort. Però el que em preocupa no és aixó que son machaconería casposa i cansina per una banda i anècdotes per l'altre, el que de veritat em preocupa és el que ens hauria de preocupar a tots, com i quan sortirem d'aquesta situació a la que ens han ficat els malaïts especuladors, molts dels quals ara s'inventen històries ridícules d'espionatges per distreure l'antenció de tota la desfeta que han provocat arreu.
.
Bé, en qualsevol cas, sigueu benvinguts i aixequem tots plegats aquest ànim, que falta ens farà. Jo m'he proposat grans dosis de paciència, apostar per la comprensió mútua i posar tot el que pugui posar per continuar en aquesta via de col.laborar amb aquells que tinguin com a interès principal millorar aquesta societat que ens ha tocat compartir. No des de la prepotència de saber-ho tot, sinó des de la humiltat de qui no sap res i necessita escoltar que tenen a dir els altres a veure si entre tots hi treiem l'aigua clara. Lògicament m'estic referint als homes i dones de bona voluntat, que no vol dir que tinguin d'ésser del meu partit o coincidir en les formes de pensar, però sí en honestetat i bones intencions.
.
Apa doncs, a descansar els pocs dies que ens queden d'agost per carregar bateries i tornar al setembre plens de ganes i energia.
.
.

5 comentarios:

Luis Llorente dijo...

Esperaba impaciente tus escritos

Julia dijo...

Gracias amigo. Yo también echo de menos tus videos y tus elucubraciones, así que ya te estás poniendo, jejeje...

Un beso

azul dijo...

Bienvenida Julia...seguro que lo has pasado estupendamente...ahora poquito a poco a ponernos al día con la vida cotidiana...

Un beso

Mariaisabel dijo...

Benvinguda!
Quina sort, has fet vacances, jo res de res.
Un petó

Anónimo dijo...

Where we should have a goal, the starting point, we must move forward towards goal in the end; Do not stop at halfway, stopping at the halfway objectives also difficult than the walk. People who like mountain climbing, or to remain in the foot of the mountain, or else would one go to the top of the hill. Otherwise, stopped at the halfway up the mountain, the stone if it roll down, is it dangerous?
www.loyodo.com
www.loyodo.com/webeip/ht00001/company.asp
www.gokenting.com.tw
www.gokenting.com.tw/index.asp
www.gokenting.com.tw/fukuan.asp